dog

dogmo-ajandekkarya-uj-kicsi

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2019. máj.)

240 441
vendégéjszaka

194 650
napköziztetett kutyanap

165 500
kilométer megtett séta

39 540
kozmetikázott kutya

3158
kiképzett kutya

45 420
kutyanap aktív napközi

 trustworthy company 2018 fogyasztoi velemeny tanusitvany 2018 
 PIF - A BRIT KISÁLLAT SZOLGÁLTATÓK SZÖVETSÉGE Logo

Rólunk Mondták

A Dogmopolite legfontosabb szempontja a legmegfelelőbb gondozás és szolgáltatás biztosítása négylábú ügyfelei számára. Ezt szem előtt tartva döntő fontosságú a legalkalmasabb és legmegbízhatóbb kollégák kiválasztása és alkalmazása; mert tudjuk, hogy kutyánk idegenekre való rábízása legtöbbször aggodalommal és bizalmatlansággal töltheti el a gazdikat.

Szolgáltatásainkat hosszúéves szakmai múlttal rendelkező kollégák végzik, akik saját maguk szintén kutyatartók, vagy talán ennél is többek – a kutya életük középpontja, mindennapuk szenvedélye. A Dogmopolite célja, hogy ebben az odaadásban és szeretetben részesíthesse az Ön kutyáját is.

Munkatársaink

Az odaadás és szeretet ugyanakkor csak az egyik fontos szempont; a gazdik sokszor (a mi számunkra természetesen) egészen különleges igényekkel keresik fel cégünket. Legyen szó egy egyedi tartási, nevelési vagy kiképzési módszerről, elvárásokról, viselkedési zavarok kezeléséről vagy a kutyus egészségének megőrzéséről, felkészült és naprakész információkkal rendelkező munkatársaik a részletes felmérés után a leginkább megfelelő szolgáltatást dolgozzák ki kedves ügyfeleink számára.

A munkánk szakmai tartalma mellett a rugalmasság és empátia is nagyon fontos, hiszen ügyfeleink körét a nehezen kimozduló idősektől egészen a gyakran hetekig vagy hónapokig elfoglalt és külföldön tartózkodó üzletemberek és diplomaták teszik ki; mindent megteszünk, hogy az időbeni beosztást, a szolgáltatást és az anyagiakat illetően is rugalmasan tudjuk kezelni ügyfeleink igényeit.

Cégvezetés, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Gárdos Péter

Gárdos Péter

Ausztriában érettségizett, majd ezt követően visszatért Magyarországra, és a vendéglátóipari főiskolán idegenforgalmi BA, a Budapesti Corvinus Egyetemen közgazdasági MA, majd a CEU-n MBA diplomát szerzett. Szakmai pályafutása alatt sikeresen töltötte be több vállalatnál is az ügyvezető igazgatói posztot. Mivel huzamosabb ideig élt külföldön, így a magyarországi mellett jelentős ausztriai, svájci, továbbá spanyolországi munkatapasztalattal is rendelkezik.

Kutyakozmetikus, kutyafelügyelő és -kiképző kollégáink bemutatása

Cseke Lili
Lili, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Lili korai gyermekkora óta kutya- és lótartó, napjainkban is három kutya és három ló tulajdonosa. Kutyapanziós munkája mellett rendszeresen jár menhelyekre sétáltatni, emellett, ahányszor csak tud, ideiglenes befogadó. Kutyás versenyek és programok rendszeres látogatója, saját kutyáival valamennyi szintű kiképzést elvégezte már. Lili 2017-ben csatlakozott a Dogmopolite-hoz, ahol feladata kedves vendégeink legmagasabb szintű kiszolgálása.

Rónai Katalin
Lina, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Lina már kisgyermek kora óta állatokat tart – így pl. kutyákat, macskákat, vadászgörényeket, madarakat, rágcsálókat. Valamennyi sérült állatot befogad és segít rajtuk. Állatorvos asszisztensi diplomájának megszerzése után Lina el is helyezkedett a szakmában. 2015-ben váltott cégünkhöz, először a budai, majd később a szentendrei panziónkban. Három kutya és három vadászgörény tulajdonosa.

Gera Linda
Linda, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Linda születésétől számítva 8 és 15 éven keresztül két óriás Schnauzer mellett élt, később angol bulldogokkal bővült a család. 2016. áprilisára megszerezte a kutyakiképző diplomát. Jelenlegi kutyusát is a kiképzés alatt ismerte meg, egy bántalmazott kutyát, akit örökbe is fogadott. Minden nap kihívás vele. Linda 2016-ban csatlakozott a Dogmopolite-hoz, jelenleg szentendrei panziónkban dolgozik.

Kurucz Kata
Kata, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Kata már gyermekkora óta kutyákkal van körülvéve. Eleinte kuvasz, majd újfundlandi, jelenleg pedig három kutya büszke tulajdonosa: egy amerikai pitbull terrier és két bichon havanese. Kata az elhagyott kutyák sorsát is aktívan egyengeti. 2016-ban elvégezte az állatorvosi asszisztens, napjainkban pedig a kutyakozmetikusi képzést szerzi meg. 2017 óta a Dogmopolite kutyapanzió csapattagja.

Baják Eszter
Eszti, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Eszti gyerekkora óta kutyák között él. Első kutyája Junior, az Amerikai Pitbull Terrier volt. Évekig járták a tanfolyamokat, iskolákat, privát trénert, őrző-védő, majd engedelmességi kurzusokat, sokszor dobogón álltak. Eszti rendszeres látogató kutyás sportrendezvényeken (pl. coursing, kötélhúzás, súlyhúzás, canicross), emellett kiállítások, szemináriumok látogatója. Eszti kutyapanziónk csapatát erősíti.

Antalovics Alda
Alda, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Alda már kisgyermek korában állatfanatikus volt. Számtalan mentett cica és rágcsáló vette körül. Középiskolai éveiben menhelyekre járt sétáltatni, majd érettségit követően állatorvosi rendelőkben is dolgozott. A valódi kutyatartást a mentett Lokival tanulta meg. Rengeteg kutyaiskolát és kutyás sportot kipróbáltak, jelenleg az agility van soron. Alda kutyapanziónk értékes csapattagja.

Gärtner Dóra
Dóra, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Dóra egész kis kora óta állatimádó, ami évről évre egyre csak fokozódik. Az állatokkal való törődés, gondoskodás róluk életének meghatározó részévé vált. Dóra jelenleg tengerimalac-tulajdonos, de hamarosan ismét kutyatulajdonos is lesz. Szerencsésnek tartja magát, mert munkája egyben hobbija, és arcára azonnal kiül a mosoly és öröm, amint belép a Dogmopolite kapuján. Budai panzió értékes csapattagja.

Vincze Nikoletta
Niki, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Niki eleinte sétáltatóként dolgozott cégünknél, majd a budai panziónkra váltott. Imádja a kutyákat, mindene körülöttük forog, és mindig is voltak kutyái, cicái, de rágcsálói is. 21 éves korában fogadta örökbe Jaffar kutyust, majd Mágnest, akikkel rendszeresen jártak kutyaiskolába. Niki 16 éves kora rendszeresen önkénteskedik állatotthonokban, hiszen szívén viseli az elesett kutyusok sorsát.

Major Edina
Edina, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Edina kiskora óta állatrajongó, mindig is állatokkal szeretett volna dolgozni. A Dogmopolite kutyapanzióban betöltött munkája mellett állatorvosi tanulmányait végzi. Saját kutyusa Gina, egy 12 éves németjuhász: közösen sokat túráznak, táboroznak, versenyeznek, kirándulnak. Gina mellett egy kedves ló, Matyi a másik háziállata, illetve egy bűbájos, háromlábú cica, Lackó, igaz társai Edinának.

Tóth Andrea
Andrea, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Andi gyerekkorában csak rágcsálókat és macskát tarthatott, de miután elköltöztek, hamarosan megérkezett a várva várt kutya. Ezt követően szinte minden méretű kutyája volt már, a pekingi palotakutyától az amerikai bulldogig. Napjainkban öt kutyával él, angol agara és német vizslája vadászkutyaként dolgoznak, a kölyök amerikai staffordshire terrier és a két francia bulldog pedig társként vannak Andi mellett.

Szokol Lilla
Lilla kutyakiképző

Lilla korai gyermekkora óta imádja az állatokat. Életében mindig jelen voltak kutyák, vendégek és mentettek és örökbefogadottak is. Első négylábújával lépett bele a kutyás világba (kutyakiképzés, iskolák, edzések és agility). Napjainkban fiatal border colliejával űzi aktívan a kutyás sportot, flyball, frisbee és agility-ben is versenyez.

Blaskó Fruzsina
Fruzsina, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Fruzsi kiskora óta óriási kutyás, valamint lovas. Két mentett kutya mellett egy lova is van, akivel aktívan, rendszeresen lovagol. Fruzsi 2014-ben szerezte meg a kutyakozmetikus diplomát, majd 2017-ben az állatorvosi asszisztensi végzettséget. 2019-ben a kutyakiképzői iskolát végzi el. Fruzsi cégünk budai kutyapanziójának csapatát erősíti odaadó munkájával négylábú vendégeinkért.

Dobi Ágnes
Ági, a Dogmopolite kutyapanzió munkatársa

Ágit születése óta kutyák vették körül. Jelenleg három örökbefogadott kutya tulajdonosa. Szívén viseli az árva és gazdátlan kutyák és cicák sorsát, ezért, ahol és amikor csak tud, segít rajtuk. Többször is volt már ideiglenes befogadó, így segítve a menhelyek munkáját. Ági a budai kutyapanzió és kutyanapközi kedves, megbecsült csapattagja – lépten-nyomon azon igyekszik, hogy vendégeink a lehető legjobban érezzék magukat.

Palotai Szonja
Szonja aktív napközi munkatárs/h5>

Szonja már pólyáskora óta kutyatartó és -imámdó, számára a világ nem lenne kerek nélkülük. Szakmáját tekintve diplomás ápoló (2006-ban végzett a Szegedi Tudományegyetemen). Budapestre való költözése után önkénteskedett menhelyen, itt tanulta meg a valódi kutyázást. 2016 eleje óta erősíti aktív kutyanapközi csapatunkat. Nagyon szereti a napközi által nyújtott szabadságot és azt, hogy megannyi boldog kutya veszi körül.

Baranyai Bernadett
Bernadett kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Bernadett már egész kiskora óta állattartó, napjainkban három kutya (nagy- és közepestestű), valamint két cica tulajdonosa. Az összes háziállata mentett. Bernadett rendszeresen támogatja a legkülönbözőbb menhelyeket. Hétvégén kutyaiskolába jár, hogy kutyái még képzettebbek legyen; számára a háziállatok családtagok. Bernadett a Dogmopolite kutyasétáltatói csapat értékes tagja.

Kleizer Timea
Tímea, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Tímea már pólyás kora óta kutyák között nőtt fel. A városi kutyatartás fortélyait egyetemi tanulmányai során ismerte meg, amikor ismerősök és barátok kutyáinak sétáltatását és felvigyázását vállalta fizikai kikapcsolódásként. Tímea 2017 óta a Dogmopolite csapat tagja. Hobbija mára már munkájává vált: a játékot, mozgást és állatok iránti szeretetet nap mint nap csempész négylábú vendégeink mindennapjaiba.

Fergencs Lívia
Lívia kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Lívia 14 éves kora óta több menhelyen is dolgozott – azóta foglalkozik aktívan kutyákkal. 2018 óta a Dogmopolite kutyasétáltató csapatát erősíti. Imádja, hogy olyan dolgokkal töltheti mindennapjait, amit tényleg szeret, hiszen munkája egyben hobbija. A menhelyi munka és saját kutyája mellett megtanulta a kutyákkal való kommunikációt, így hatékonyan megbirkózik a nagyobb kihívásokkal is.

Surányi Petra
Petra kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Petra már kiskora óta rajong a kutyákért. Sokszor felügyelte mások kedvenceit, majd megjelent életében a kis keverék Bodza. Vele tanulta meg a felelős kutyatartás titkait. Korán megkezdték az alapengedelmességi felkészülést a pozitív megerősítés és a klikker segítségével – ezeket a mai napig szívesen alkalmazza. Fontos számár a kutyák mentális, szellemi és fizikai fejlődése. Petra 2016 óta erősíti kutyasétáltató csapatunkat.

Pénzes Lilla
Lilla kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Lilla számára nincs is jobb időtöltés, mint a kutyasétáltatás. Ez számára nem is munka, igazi hobbi. Levegőn lenne télen, nyáron, mozogni, embereket és kutyákat megismerni, ez számára a legszebb időtöltés. Lilla gyermekkora óta kutyákkal van körülvéve, rokonok, barátok, ismerősök kutyáinak rendszeres sétáltatója volt, mielőtt cégünk sétáltató csapatához csatlakozott.

Fekete Andrea
Andrea kutyasétáltatással és kutyafelügyelettel foglalkozik

Andrea már korai gyerekkora óta kutyatartó, az állatok mindig fontos szerepet töltöttek be életében, különösen a kutyák. 3 éve sétáltat már kutyákat, és a legjobban azt szerei látni, amikor a hosszadalmas tanítás végül eredményt ölt. Andrea imádja a kutyákkal való munkát, hiszen feltölti és kikapcsolja. Tervei között szerepel a kiképzői végzettség megszerzése, illetve a szakszerű tenyésztés megtanulása.

Tieger Szilvia
Szilvi kutyakiképzéssel foglalkozik

Szilvi 12 és kora óta állattartó: Nanát, a keverékkutyust ekkor kapta. 2 éven át képezte. Ezután egy németjuhász kutyus érkezett, Trudi, akit 1 éven át oktatott. Szűcs Adrienntől ezt követően kapta meg Gigit, a németjuhászt, amit már csupa kiképzésre váró kutyus követett. A Duhajdombi kutyasuliban kezdte meg hivatalos oktatási pályáját, ami már 11 éve volt. Azóta BH1 kategóriában 1. és 2. helyezett. Szilvi kiképző csapatunk tagja.

Balogh Szilvia
Szilvi, a Dogmopolite Kutyapanzió munkatársa

Szilvi első kutyusa Dasty volt; 15 éven át éltek együtt és rengeteget tanult tőle. Megszámlálhatatlan ügyességi, szépség-, engedelmességi és egyéb versenyen nyertek díjakat. Dastyt követően Szilvi Argost fogadta örökbe. Argos napjainkban már 11 éves. Közösen a BH 1-2-3, IPO 1-2, K99 rendszer, valamint obedience, rally obedience és frisbee területeken jeleskedtek. Szilvi korábban telepvezető volt a Budaörsi Állatmenhelyen, majd megszerezte a kutyakiképzői diplomát. 2017-ben csatlakozott a Dogmopolite-hoz.

Tóth Fanni
Fanni kutyakozmetikus

Fanni már kiskora óta kutyarajongó, munkája egyben hobbija is. 2014-ben kapta meg kutyakozmetikusi végzettségét, amelyet azonnal 2 év franciaországi tartózkodással és kozmetikusi munkával egészített ki. Fanni folyamatos jelleggel fejleszti magát – versenyek, szemináriumok és tanfolyamok rendszeres résztvevője. Napjainkban két kutyával, egy beagle-el és egy német juhásszal él.

B Tóth Sarolta
Saci kutyakozmetikus

Saci 2007-ben szerezte meg kutyakozmetikusi diplomáját, kiváló minősítéssel. Kutyákkal immár lassan 20 éve foglalkozik. Saci a kutyázást törpeuszkárral kezdte, ezután hamar boxer-rajongó lett, és ez napjainkig mit sem változott. Saci kedvenc fajtái sorolhatjuk még a westiet is. A flyball lelkes űzője, emellett pedig sportkutyázik is.

Katona Kinga
Kinga kutyakozmetikus

Kinga lassan 10 éve kutyát és macskát egyaránt tart, őket rendszeres jelleggel kozmetikázza. Állatorvosi könyvek és egyéb szakmai publikációk rendszeres olvasója, szakmai kiállítások, kutyás rendezvények rendszeres látogatója. Kinga 2010-ben végezte el a kutyakozmetikusi képzést; csatlakozása óta kutyakozmetikusként a legjobbak közé fejlődött.

Szén Terézia
Terézia kutyakozmetikus

Teréz már tizenkét éves kora óta kutyatartó, 2001 óta pedig Airedale Terrierek tulajdonosa; az ő kozmetikázásuk alatt döntött a kutyakozmetikusi szakma mellett. 2016 januárjában végezte el a kutyakozmetikusi, majd a rehabilitációs kutyamasszőr végzettséget. Több éve vakvezető kutyák kitartó támogatója. Rengeteg gyakorlat, továbbképzések és szemináriumok tették Teréziát ma az egyik legjobb kutyakozmetikussá.

Kenyeres Anna
Anna kutyakozmetikus

Anna egy évtizede készít már fel Kerry Blue Terriereket és Pulikat kiállításokra, versenyekre, és immár majdnem 10 éve hivatalos kutyakozmetikus is. Kutyájával dog dancing, agility és frisbeeversenyek, kutyakiállítások rendszeres látogatója Tanult és dolgozott Magyarországon, az USA-ban és Spanyolországban. Szaktudását rendszeresen bővíti, versenyek és szemináriumokat látogat.

Néma Orsolya
Orsolya kutyakozmetikus

Orsolya vidéken nevelkedett, emiatt az, hogy állatok vették körül, természetesen volt. Mindez annyira, hogy egy kuvasz szőrbe kapaszkodva tanult meg járni. Később cicái voltak, de hamar rájött, hogy kutyák nélkül nem élet az élet, ezért elvégezte a kutyakozmetikus iskolát és szerzett egy Shetlandi juhászkutyát, amely fajtának a szerelmese is lett. Orsolya cégünk kutyakozmetikus csapatában megbecsült tagja.

Ternák Szilvia
Szilvia kutyakozmetikus

Szilvia kiskora óta óriási állatrajongó, napjainkban három Bedlington terrierrel osztja meg otthonát. Kutyakozmetikusi diplomáját a híres Szűcs Marikánál szerezte még 1995-bene – kíváló eredménnyel. Szilvia munkája szenvedélye is, így a legnevesebb hazai és külföldi versenyek rendszeres látogatója. 2018 óta erősíti a Dogmopolite kutyakozmetikusi csapatát a Sugár üzletközpontban.

Dúl Klaudia
Klaudia kutyakozmetikus

Klaudia már kisgyerek kora óta hatalmas állatrajongó, ezért már nagyon korán amellett döntött, hogy egy napon kutyakozmetikus lesz. Ezt 2010-re meg is valósította, amikor megszerezte kutyakozmetikusi diplomáját; ezzel foglalkozik azóta is. Napjainkban 5 brazil masztiffal osztja meg otthonát, nemzetközi és hazai versenyek rendszeres résztvevője. Klaudia, aki Magyarország egyik legjobb kozmetikusa, az állatvédelem mellett is elkötelezett.

Joomla SEF URLs by Artio

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége

Brit Kutyakozmetikusok Szövetsége »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BDGA) tagja.

UK Kennel & Cattery Association

UK Kennel & Cattery Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kutyapanziók Szövetségének (PIF-BKCA) tagja.

Pet Services Association

Pet Services Association »

A Dogmopolite az első és egyetlen magyarországi vállalat, amely a Brit Kisállat Szolgáltatók Szövetségének (PIF-BPSA) tagja.

iacp-logo-color-168

IACP »

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.

kandhlogo

Felelősség-biztosítás »

Professzionalizmus és a minket körülvevő egészségi és tárgyi értékek iránti elkötelezettségünk jeléül általános és szolgáltatói felelősség-biztosítással rendelkezünk 10 millió Ft összegig a szolgáltatás során esetlegesen felmerülő sérülések és tárgyi károk kezelésére.

fotovideo

Fotógaléria

Összes Fotó »

 

Videógaléria

Összes Videó »

 

Médiamegjelenések

A Dogmopolite Médiaszereplései »

Médiamegjelenéseink