bobtail

Dogmopolite Hűségpontok:
Gyűjtse a hűségpontokat! »

husegkartya-jobb-oszlop

Miben Segíthetünk?

Kérjen ajánlatot!

Érdeklődjön árainkról »

Időpontfoglalás

szolgáltatásaink igénybevételéhez »

A Dogmopolite
számokban (2017. ápr.)

82 140
vendégéjszaka

99 677
napköziztetett kutyanap

79 800
kilométer megtett séta

17 301
kozmetikázott kutya

1123
kiképzett kutya

23 403
kutyanap aktív napközi

Rólunk Mondták

 

Az AGA (Austrian Grooming Association – Osztrák Kutyakozmetikusok Szövetsége) 2003-ban alakult és cégünk, a Dogmopolite Magyarország első és mindidáig egyetlen cége, amely tagja ennek a presztízsértékű szövetségnek. Az AGA elsődleges céljai a továbbképzés, a készségek és szakmai tudás maximális szintre történő fejlesztése, a társadalmi kapcsolat és tapasztalatcsere, továbbá az érdekképviselet. Az Egyesült célja, hogy a tagvállalatok és egyéni kozmetikusok a legmodernebb eszközökkel és ápolóanyagokkal gondozzák vendégeiket az aktuális, nemzetközi ismeretek legmagasabb szintjén. A tagi találkozók keretein belül évente legkevesebb négy alkalommal megvitatjuk a legújabb trendeket és divatot, továbbképzéseket szervezünk, valamint betekintést és hozzáférést kapunk a legkorszerűbb ápolási szerek, eszközök és technikák világába.

http://www.a-g-a.at/

Joomla SEF URLs by Artio
AGA

Az AGA (Austrian Grooming Association – Osztrák Kutyakozmetikusok Szövetsége) 2003-ban alakult és cégünk, a Dogmopolite Magyarország első és mindidáig egyetlen cége, amely tagja ennek a presztízsértékű szövetségnek.

IACP

A Dogmopolite Kft. 2013 óta a floridai székhelyű IACP (International Association of Canine Professionals) hivatalos tagja – ezzel elmondhatjuk, hogy cégünk Magyarországon ebben az ágazatban elsőként lépett be egy elismert nemzetközi szervezetbe, amely egyesület komoly szakmai és humán erőforrási követelményrendszert ír elő tagjai felé.